Град:
София   
 
Изберете Вашия град:
Не виждате оферта за своя град?
Вие сте собственик на бизнес? Или сте млад и инициативен? Предложете бизнеса си или намерете оферти, които да публикуваме във Вашия град! Вижте как да спечелите с нас.

 

           Travelzonabg  Ви предлага най-качествените и най-изгодни оферти на пазара. Всекидневно получаваte от нас оферта с до 90 % намаление, която можете да използвате. Ако  за определена оферта не са платили необходимият брой хора и тя не се осъществи, то Вашите пари ще бъдат върнати. Така, че пазарувайте без никакви притеснения в сайта за групово пазаруване   www. travelzonabg.com.

          Как да закупя ваучер:

1. Харесайте си оферта.

2. Регистрирайте се с валиден e-mail адрес и телефон - важно е да въведете верни данни. за да получите ваучера си.

3. След като се регистрирате, заплатете посочената в харесаната от Вас оферта сума по удобен за Вас начин.

4. Сега ваучерът Ви вече е активен и можете да го разпечатате.

5. Даваме Ви зелена светлина за забавление, отдих и развлечение.

        С генерираните от системата ваучери, удостоверяваме Вашето право да се възползвате от закупената от Вас туристическа услуга. Молим да не забравяте, че с тези ваучери не можете да се настаните в хотела или да се възползвате директно от закупената туристическа услуга. Необходимо е да се обърнете на посочените във всяка конкретна оферта координати в определения срок, за да конкретизирате избраните от Вас дати за ползване на закупения ваучер и да получите всички необходими документи съгласно Закона за туризма.