Град:
София   
 
Изберете Вашия град:
Не виждате оферта за своя град?
Вие сте собственик на бизнес? Или сте млад и инициативен? Предложете бизнеса си или намерете оферти, които да публикуваме във Вашия град! Вижте как да спечелите с нас.

  •   София
Можете да използвате талона до 21 11 2015
 
115
лв.
Стойност
Намаление
Спестявате
145 лв.
21%
30 лв.
Офертата е приключила:
2015-11-19 в 00:00:00
Побързай и купи
Офертата е приключила. Не изпускайте други, абонирайте се!
 Къде и как да платя?
Плащанe чрез ePay
ePay.bg е българска система за електронни плащания. Поддържа всички видове дебитни и кредитни карти. Ако имате кредитна карта (или дебитна, поддържаща електронни плащания), можете да платите с нея директно, без да се налага да имате регистрация в ePay.bg.

Ако имате обикновена дебитна карта, която е добавена и потвърдена в акаунта ви в ePay.bg, можете лесно да платите чрез нея.

Можете да платите и от вътрешна ePay.bg микросметка (ако имате такава).
Плащанe чрез eBG.bg
eBG.bg е българска система за електронни плащания.

Чрез eBG.bg CheckOut, системата на eBG.bg предоставя възможност за бързо и лесно извършване на плащане, без да е необходима предварителна регистрация. Плащанията се извършват с дебитни и кредитни банкови карти (Борика, Maestro, VISA, VISA Electron, MasterCard), издадени от български банки и приемани за разплащане през системата.
Плащанe чрез PayPal.com
PayPal.com е международна система за електронни плащания. Поддържа всички видове кредитни карти, както и дебитни карти Visa Electron, които поддържат електронни плащания.

За да платите от PayPal.com, трябва предварително да имате регистриран акаунт, както и добавена и потвърдена банкова карта.

Ако нямате акаунт в PayPal.com, разгледайте останалите начини за плащане.
Плащанe чрез EasyPay
Плащанията в брой стават на каса на Изипей.

Такива каси има над 1600 в цялата страна - в клоновете на Първа Инвестиционна Банка, ЦКБ, Д Банк, Куриерска фирма Еконт Експрес, Office 1 Superstore, както и в повечето магазини на Билла, Пикадили, Фантастико и др.
Плащанe с Visa
Visa е международна платежна система, която издава кредитни карти Visa и дебитни карти Visa Electron.
Кредитните карти Visa поддържат електронни плащания. Ако имате такава, можете да платите чрез системите ePay.bg и eBG.bg, без да се налага да имате предварителна регистрация.

Дебитните карти Visa Electron поддържат електронни плащания в зависимост от конкретната банка-издател. Ако имате такава карта, която поддържа електронни плащания, можете да платите чрез системите ePay.bg и eBG.bg, без да се налага да имате предварителна регистрация.
Плащанe с MasterCard
MasterCard е международна платежна система, която издава кредитни карти MasterCard и дебитни карти Maestro.

Кредитните карти MasterCard поддържат електронни плащания. Ако имате такава, можете да платите чрез системите ePay.bg и eBG.bg, без да се налага да имате предварителна регистрация.
Плащанe чрез банков превод
1 Направете заявка за ваучер и ще получите код на поръчката и допълнителни инструкции как да направите превода

2 Направете банков превод Можете да заплатите съответната сума от всяка една българска банка. Когато нареждате превода, задължително посочете кода от Стъпка 1 като основание на плащането, за да може системата ни да го отчете коректно.

3 Вземете вашия промо ваучер Веднага щом плащането постъпи в нашата сметка, Вашият ваучер ще бъде автоматично издаден. Ще го намерите в Моят акаунт, след вход с Вашия e-mail и парола. При междубанков превод е възможно забавяне до 1 работен ден.

Повече градове:

Цената включва: транспорт с туристически автобус ; 1 нощувка в хотел 3* вСкопие; пътни такси ; екскурзионна програма в Скопие; водач от агенцията;медицинска застраховка

Цената не включва: входни такси за музеи и обекти по програмата; екскурзия до Прищина и манастира до с. Грачаница  – 25 евро; посещение на езерото Матка – 5 лева на човек;  вечеря в традиционен ресторант с музика - около 25 лева; разходи от личен характер.

Цената е валидна при миниминално 35 пълно плащащи туриста

Срок за уведомление при недостигнат минимум – 3 дни преди датата на отпътуване

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 3 дни преди началната дата

Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - 5 дни преди отпътуване

Необходими документи и условия на пътуване: лична карта. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания,свързани с пътуването.

Има възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуванеот страна на потребителя и допълнителен застраховатен договор за покриване на разходи за съдействие, включително при репатриране, както и за случайте на злополука, болест или смърт, според условията и тарифите на Застрахователнатакомпания. 

Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси сасъгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти.

Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.       

Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата

Допълнителните екскурзии  се  осъществяват  при  минимум  20 човека.

Туристите имат възможност да сключат допълнителна застраховка за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя. 

Двудневна екскурзия до Р Македония и Косово

Скопие – Прищина – м-ра Грачаница

21.11.15 – 22.11.15

1-ви ден: Отпътуване от София в 7.00ч. в посока КГПП Гюешево. Преминаваме на територията на Р Македоня, и продължаваме в посока Скопие. Попътно спиране в Крива Паланка.   

*При  добри атмосферни условия , и срещу доп. заплащане  от 5 лева на човек,  посещение езерото Матка - едно от най-впечатляващите места в Македония,заобиколено от стръмни скали, сред които са скрити средновековни църкви иманастири; и манастира "Свети Андрей", чиито запазени фрески над западния вход на църквата разказват, че е построена през 1389 г. от Андрей, вторият син на крал Вълкашин. 

Туристическа  пешеходна обиколка на града  от старата чаршия и църквата „Св. Спас” . По каменният мост строен още от римляните и един от символите на града преминаване в новият център на града. Пред погледа се открива гледка към множестово паметници и сгради в строеж ,  издигнати по проект „Скопие 2014”. Тук именно се намират най-високия паметник на Александър Македонски в света, паметниците на цар Самуил, Даме Груев, Император Юстиниан и  мн. др. Посещение на музея на Майка Тереза. Свободно време. Настаняване в хотела. Вечерта, по желание и срещу допълнително заплащане - посещение на традиционно заведение с музика на живо. Нощувка.

2-ри ден: Закуска. По желание срещу допълнително заплащане отпътуване за Косово / при минимум 25 човека/. Разглеждане на един от най-известните манастири в региона – „Успение на Пресвета Богородица” в с. Грачаница. Изграден от крал Милутин, Грачаница е действащ женски православен манастир. Кралската църква представлява петкорабна базилика с оригинално архитектурното решение, причислен към вардарския стил.  Манастира Грачаница с кралската църква са поставенипод защитата на ЮНЕСКО през 2006 г. Те са един от четирите обекта на православната култура в Косово които са в списъка на ЮНЕСКО от 2004 г. Отпътуване за столицата Прищина, където се намират Косовския музей, паметника на албанския национален герой Скендербег, в центъра на града, паметникът на Бил Клинтън. Позлатената статуя е открита от самия Клинтън през 2009 г. , а недалеч е надписът от гигантски букви „NEWBORN” (Новороден).  В покрайнините на Прищина е и  Косово поле, от което идва и името на държавата. На това място е изграден паметник, напомнящ на мемориала на връх Шипка. По времена битката при Косово поле на 15 юни 1389 г.,  загиват предводителите както на сръбската, така и на османската войска. Монументът се намира на мястото, където е убит сръбският княз Лазар Хребелянович, а  от върха серазкрива чудесна гледка на околността с новите квартали на Прищина в далечината. Пак отвисоко, но малко встрани ще видите друг мемориал - подобен на джамия без минаре. Той е издигнат на мястото, където се смята, че е загинал османският владетел Мурад. Свободно време за разходка и обяд. Отпътуване за България през Р Македония. Пристигане в София късно вечерта.

  TRAVELZONA съветва:

В Македония и Косово за 2 дни!

Контакти

   Глобул Турс
 

  София; ул. "Екзатх Йосиф"29 - безистена

  Телефон: 0888345853

  Мобилен: 0878515301

  E-mail: globultours@abv.bg

  Работно време: 10.30 - 17.30

  Вижте сайт


Highslide JS Highslide JS Highslide JS